Reial Decret 1042/2017, de 22 de desembre, sobre la limitació de les emissions a l’atmosfera de determinats agents contaminants procedents de les instal·lacions de combustió mitjanes i pel qual s’actualitza l’annex IV de la Llei 34/2007, de 15 de novembre, de qualitat de l’aire i protecció de l’atmosfera.

Valors límit d’emissió per a les instal·lacions de combustió mitjanes existents

A partir l’1 de gener de 2025, les emissions atmosfèriques de SO2, NOx i partícules procedents de les instal·lacions de combustió mitjanes existents, que no siguin motors ni turbines de gas, amb una potència tèrmica nominal superior a 5 MW no superaran els valors límits d’emissió indicats.

A partir l’1 de gener de 2030, les emissions atmosfèriques de SO2, NOx i partícules procedents de les instal·lacions de combustió mitjanes existent, que no siguin motors ni turbines de gas, amb una potència tèrmica nominal inferior o igual a 5 MW no superaran els valors límits d’emissió indicats.

Valors límit d’emissió per a les noves instal·lacions de combustió mitjanes

A partir del 20 de desembre de 2018, les emissions atmosfèriques de SO2, NOx i partícules procedents de les noves instal·lacions de combustió mitjanes, que no siguin motors ni turbines de gas, no superaran els valors límits d’emissió indicats.

VYC industrial: sostenibilitat ambiental i consciència

Més enllà de procurar la màxima qualitat dels nostres productes i serveis, prioritzem accions a favor del nostre compromís amb el medi ambient. Tenim molt clar que l’excel·lència del nostre treball s’aconsegueix amb el respecte cap al nostre entorn. Per aquest motiu, tenim molt present aquesta nova normativa ambiental. La sostenibilitat és un valor intrínsec a la nostra estratègia empresarial.

Via vycindustrial.com

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *